emmajosefined.blogg.se

20130311

Kategori:

Delta i Sveriges största spinningevent den 23 mars! Spin Of Hope - till förmån för barncancerfonden.

Spin of hope är ett insamlingsevent från barncancerfonden och har under de fyra första åren samlat in över 4 miljoner kronor och haft fler än 23.000 deltagare!
Spin of hope går ut på att du tillsammans med dina kompisar eller arbetskamrater håller igång en spinningcykel i 12 timmar.

Änmälningsavgiften är 1500:- / lag och vi kör mellan 07.00-19.00. Du behöver inte tillhöra eller bilda ett lag för att vara med, anläggningarna erbjuder även drop in platser där man kan anmäla sig för en timme eller flera.

Alla är välkomna, både lag och individualister och målet, bortsett från 12 härliga timmar, är att dra in över 2 miljoner kronor till barncancerfonden. Anmäl ditt lag redan idag på spinofhope.se

Kämpa för livet du också.
Nästan varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Forskning har gjort att många fler klarar sig idag än för bara några decennier sedan. Tre av fyra barn överlever. Men i var fjärde familj inträffar fortfarande det ofattbara.
Barncancerfonden finansierar cirka 90% av all forskning i Sverige som har med barncancer att göra, utan bidrag från stat, landsting eller kommun. Din hjälp behövs. Läs mer på www.barncancerfonden.se

-------------------
Så mina vänner, självklart ska vi dra ihop ett lag! Man är alltså 12 st om 1 cykel och byter av varandra efter 1 timme. Detta är ingen tävling och du behöver inte tillhöra gymanläggningen för att medverka. Det kostar 125 :- / pers. Spinningen utförs på Gym1 här o hässleholm och du behöver alltså bara kunna 1 timme. Just nu har vi 8 platser kvar att fylla. Så hör av dig till mig så fort som möjligt att du vill vara med och kämpa mot barncancern!




Kommentarer


Kommentera inlägget här: