emmajosefined.blogg.se

20130417

Kategori:

Oj vilken vecka och shit vad tiden går fort! Snart torsdag och fjärde dagen på nya jobbet. Jag måste säga att jag tycker det är väldigt roligt och intressant. Mycket att lära sig, en del saker svårare än andra, men fortfarande väldigt kul. Stämningen på IKEA är väldigt bra, folket är kanon och än så länge trivs jag jättebra. Ser fram emot en spännande och rolig sommar och förhoppningsvis fortsättning även efter sommaren.

Idag är det vilodag från träningen. Man kan nästan tro att jag hade vilodag igår, eftersom jag slocknade direkt när jag kom hem och sov sen hela natten. Älskling tyckte nog att jag var sådär rolig.
Puss.

20130414

Kategori: Allmänt

Oj oj, vilken vårdag som kom till oss denna söndag. 15 grader och sol,  jag kunde inte önskat efter mer. Man blir så enormt mycket gladare och piggare när det fina vädret tittar fram. Så pigg så att man tar en löprunda en söndagmorgon med Sara. Eller ja, morgon och morgon, det blev vi middagstid, för någon skulle fixa och dona i en timme innan vi kom iväg. Men poängen var ju att vi faktiskt kom iväg och sprang hela rundan idag igen. Man märkte att solen var framm för det kändes lite tyngre idag, stegen var lite trögare och man blev så enormt varm och svettig. Solen verkligen stekte på en. Men här är det ingen som klagar. Snälla vår, stanna!
 
Med det fina vädret kommer ju utelekar med syskonbarnen. Hela gänget har varit i parken och lekt och spelat fotboll och framåt kvällen blev det grillning. Jag åt lite för mycket men det var ju så enormt gott. Jag älskar verkligen grillat. Känslan man får när man rt ute i tunna kläder utan att frysa är så skön. Jag längtar tills man kan gå barfota och känna gräset kittla mot tårna. Då är det sommar.
 
Nu väntar jag på att Johan, med sin skidglasögon-bränna, ska komma hem från Italia. Ska bli härligt att få sova med han inatt igen och slippa ligga sömnlös i flera timmar. Sen imorgon bär det nya äventyret av. Till Älmhult och IKEA för första arbetsdagen på IKEA Hemma. Är nervös, spänd, förväntasfull, nyfiken och en massa andra känslor inför morgondagen men jag hoppas och tror att det ska gå bra. Håll tummarna för mig.
Puss.
 

20130413

Kategori: Allmänt

Woop Woop. Igår umgicks jag med mamms och papps på kvällen. Jag och pappa försökte köpa en bil, men det gick väl inte så bra som vi hoppats. Han som hade lagt ut annonsen ville ha 14.000 för bilen, så jags krev att om han släpper den för 10.000 så köper jag den redan imorgon. Då svarade han med att han inte kan gå lägre och jag skrev att jag inte kan gå högre. Så då gick han ner till 11.500 (500 kr billigare haha) Så jag skrev tyvärr, jag har en likvärdig för 8000, släpper du den för det så har vi en affär. Då svarade han bara: Lycka till! haha Sen imorse när jag kollade mejlen så hade han skrivit igen och ville släppa den för 10.500 :- . Men det blir fortfarande tåg för mig till jobbet.
 
Senare kollad evi på storebrors match på TV. Landskrona Bois - Ängelholm. Vilket nervvrak man kan bli av lite fotboll. Bois hade två stolpar, en ribba och en på mållinjen. Jag har aldrig förr sett sådan otur. Men det gjorde iallafall att det var en ganska rolig match att titta på, trots att det slutade 0-0.
Vovsingen Rambo följde med mig hem och sov hos mig under natten. Skönt med lite sällskap nu när hjärtat är borta. Dock skällde han så fort han hörde något utanför, och jag är rättså lättväckt, så sovtimmarna blev ganska få under natten och sen var det ju klart en morgonpromenad vid kvart i 8. Men sen lyckades jag få honom att krypa ner i sängen och snooza med mig till halv 10.
 
Dagens stora chock kom när lillebror kom ner för trappan hos mamma och pappa idag iklädd träningskläder och följde med mig och Sara ut på vår löprunda. Det kändes faktiskt väldigt bra för att vara första ute-löprundan på väldigt länge. Lätta steg och bra luft. När vi hade kommit ungefär halvvägs kom Andreas, Theo, izabella och Rambo körandes i bilen bredvid oss och tutade och vinkade. Vi kom i mål, stretchade, drack vatten och sen ringde jag Jennifer för ett besök på gymmet. Idag körde vi, ben, rumpa och mage. Nu är jag helt slut och ska krypa ner för ett avsnitt av Greys Anatomy innan jag tar tag i kvällen.
Puss.
 
P.S Jag saknar min älskling sjukt mycket!!

20130412

Kategori:

Imorse spikade jag upp ögonlocken för att inte somna om igen efter att ha snoozat i en timme. Jag kom gäspandes till gymmet vid halv nio tiden. Idag körde jag biceps, triceps, axlar och mage. Nya magmaskinen får tummen upp av mig. Funderar nu på att åka till gymmet igen för att plåga mig lite på löpbandet, men får se, soffan och en powernap lockar också.
Puss.

20130410

Kategori: Allmänt

Jag lyckades få med mig Sara till gymmet idag och jag måste säga det; Mammorna 2013 är riktigt på G!
Hon sms, prata i telefon och träna samtidigt. Min syster och Sara är två helt enastående tjejer som imponerar på mig om och om igen. Som om det inte är nog att kunna göra två saker samtidigt, som vi andra normala tjejer, så gör dem tre och fyra saker samtidigt. Och inte nog med det, utan på det hela så lyckas dem vara den bästa tänkbara mamman till sina tre respektive två barn. Allt detta och massor mer så lyckas dem alltid ALLTID se sådär galet snygga och fräsha ut också. Så en STOR eloge till er och alla andra supermammor och superkvinnor där ute!
Puss.
 
Lowa, Theo, Izabella & Colin
Och lilla Leah
 
 

20130410

Kategori:

Imorse ( kl 05.30!!!) lämnade jag älskling och svärfar på stationen. Dem åkte till Italien på konferens. Kul för dem! Sen körde jag hem och slockna i sängen igen och sov, än en gång, allt för många timmar.
Jag spenderade eftermiddagen med syster, mamma och syskonbarn och det blev full fart idag igen. Vi var på hässleholmsgården och busade för fullt.
Nu har jag ätit och snart är det dags för gymmet.
Puss.

20130410

Kategori: Allmänt


Vackra syster och systerdotter.
 

20130410

Kategori: Allmänt

Min workout playlist
 

Run The World - Beyonce
Firework - Katy Perry
Best Of You - Foo Fighters
Since U Been Gone - Kelly Clarkson
Work It Out - Lil JOn feat. Pitbull
Stronger - Kaney West
Wild Ones - Flo Rida fest. Sia
Where Have You Been - Rihanna
Sexy and I Know It - DJ Shocker, Chani
Dancing On My Own - Robyn
Made Of - Nause
Without You - David Guetta
Titanium - David Guetta
Give Me Everything - Pitbull, Ne-Yo
Crazy In Love - Beyonce, Jay-Z
Sweet Dreams - Beyonce
Fighter - Christina Aguilera
Don`t Wake Me Up - Chris Brown
Play Hard - David Guetta feat. Akon, Ne-Yo
I Love It - Icona Pop
 
puss.
 
 

20130409

Kategori:

Började morgonen med ett rejält träningspass med Jennifer. Vi körde "Pt-fias" veckans utmaning. Löp i trappor och schemat såg ut såhär:

- spurta upp, två trappsteg i taget med sprinterarmar x10
- Hoppa djupa grodhopp upp för varje trappsteg x4
- Gör djupa utfall upp och ner x3
- Spring upp, gör 15 upphopp på toppen, jogga ner x3
- Klättra upp på alla fyra med spänd mage x5
- Hoppa sidledes upp för alla trappsteg x4
- Gör 10 snabba benböj, hoppa upp två steg, gör 8 snabba benböj, hoppa upp två steg, osv till toppen x5

Vi delade antalet per övning på hälften, då vi hade en rätt lång trappa. Grymt jobbigt, härlig känsla efteråt!

Puss.

20130408

Kategori:

Det blev full rulle idag efter en lång sovmorgon. Sambon kom och hämtade mig för lunch hos svärföräldrarna. Lika gott som alltid. Vi var duktiga och hoppade över tårtan idag. Sen åkte jag hem till syster för lite bebismys. Leah är så söt och hon växer för fullt. Det har redan gått tre veckor, tiden bara springer iväg. Jag luktade, klämde, kände, kramade och pussade på henne innan Lowa & Theo kom hem från skolan. Då blev det hemmagjord smoothie, och sen full lek ute på tomten med storebror, storasyster och alla barnen. Luften var full av skratt, glädje och kärlek. Älskar mina syskon och mina syskonbarn. Efter en stund fick vi rusa till Sara som trodde någon hade brutit sig in i huset, falskt alarm! Som tur va. När vi ändå var på språng så gick vi till floraparken för fortsatt lek och buss med hinderbana, fotboll och gungor. Som att man inte borde varit trött nog då, men jag begav mig faktiskt till gymmet efteråt och körde mage,rygg,bröst + dagens 150 squats! Nöjd! Under kvällen har jag och johan varit på Harrys och ätit god mat och haft en mysig stund. Efteråt slog det oss att vi hade varit tillsammans i 1 1/2 år. Grattis till oss! Nu har vi nyss tittat på Filip & Fredriks nya program: Nugammalt. Rätt kul men får ge det någon gång till innan jag bestämmer mig för en slutlig dom.
Puss.

20130408

Kategori:

Godmorgon. Eller godmiddag! Tydligen sover jag bort morgonen nu för tiden. Jag vet inte vad det är med mig men jag är så förbaskat trött på morgonen, kan inte hålla ögonen öppna, och somnar om igen. Så vaknar man vid 11- tiden och inser att halva dagen redan har gått. Lagom deprimerande. Måste bli en ändring!
Nu är det snart middag sen blir det gymmet med Jennifer. Idag har vi rygg och mage som ska få jobba, härligt!
Puss.

20130407

Kategori: Allmänt

Det har varit 18 - års fest för Jennifer. Tema: Hollywood.
Jag och Linda planerade i månader (!!!!) och nu kan vi äntligen andas ut. Det var mycket att fixa, det blev en del "möten" och några fika på stan. Till slut, i sista stund, hann i färdigt med allt och det blev kanonfest! Jennifer verkade glad och nöjd och såg ut som att hon hade en kanonkväll. Hon levererades med Limousin till festen där vi stod redo med pressfotografer och journalister. Väl inne i lokalen var det dukat med mat och dryck och den inhyrda DJ;n spelade musik. Alla bjöd på ett härligt humör och festen var lyckad.
Så åter igen, Stort GRATTIS "Lillsyrran" på din 18 års dag!!!
 

20130407

Kategori: Allmänt

I love my necklace.

20130407

Kategori: Allmänt

Oj. Det var ett tag sedan jag var här. Mycket har hänt sen sist, men hinner inte skriva om allt nu. Fick iallafall finbesök igår av Viki och supersöta Celine.
Puss.