emmajosefined.blogg.se

20121214

Kategori:

Sankta Lucia! Idag (jag vet att det är en dag försent) har vi haft världens finaste och duktigaste Luciatåg på besök på jobbet. Dem var superduktiga. Efter den fina sången bjöds det på glögg, pepparkakor och lussekatter. Superbra start på dagen!
Puss.

20121213

Kategori:

Gokväll bloggen! Nu är jag verkligen back in the game! Har äntligen fått ta ut mig ordentligt på gymmet. Det var så efterlängtat! Hann inom mormor och morfar, efter jobbet idag, som nyss är hemkomna efter två veckor i Thailand. Dem var inte dåligt solbrända! Härligt att dem hade haft det så bra! Och snart är det vår tur, längtar så sjukt mycket nu men börjar bli nervös inför flygningen! På tal om solsemester, så var det -21 grader imorse när jag gick till jobbet vilket resulterade i köldskador på benen. Gjorde jävligt ont!
Nu, soffläge.
Puss

20121211

Kategori: Allmänt

Har nu duschat och fräshat upp mig lite och det fick mig faktiskt att känna mig lite piggare. Det blir jobb imorgon och det ska bli skönt att inte bara ligga här hemma under täcket och dra en hel dag till, även om jag inte riktigt är hel 100 procent frisk än. Jag har nu också fått Victoria Secret Fashion 2012 i min ägodel så får se om hjärtat vill se på det med mig, känns inte som att det borde vara jättesvårt att övertala honom.
Puss.
 

20121211

Kategori: Allmänt

13 dagar kvar till julafton. Det är sjukt vad tiden går fort. Eftersom jag är sjuk så har jag ju inte allt för mycket att skriva om. Men imorgon blir det tillbaka till jobbet och förhoppningsvis snart tillbaka till gymmet igen. Jag har tillbringat dagen med X antal avsnit av Gossip Girl säsong 5 och fått ett mysigt lunchbesök av älskling. Förresten jag har hittat en ryggsäck jag vill ha i julklapp.
Puss.
 

20121211

Kategori:

Godmorgon världen! Eller Sverige, Skåne? Hm hässleholm. Fortfarande sjuk och det börjar bli oerhört irriterande. Är så grymt sugen på att träna också, men nejdå man ska ligga nerbäddad och knapra piller hela dagarna. Är inte dåligt besviken.
Puss.

20121210

Kategori: Allmänt

Dagens i-landsproblem: Vad önskar jag mig i julklapp? Jag har funderat, funderat och funderat men kan inte komma på någonting. Jag hittar en massa snygga kläder men känner att äsh det är inget jag vill önska mig i julklapp. Älskling frågade om jag ville ha ett objektiv eller något annat till min kamera men jag känner att den är bra som den är, så nej tack där också. Jag vet inte vad det är med mig men jag kan verkligen inte komma på något som jag önskar mig. Aja, får väl hoppas att tomten gnuggar geniknölarna ordentligt och kommer på något på egen hand.Puss.
 
 

20121210

Kategori: Allmänt

Filmrekomendation: Callgirl
En oerhört välgjord och viktig film som visar verkligheten ur många av dagens unga och kvinnors liv. En film som kan vara jobbig att se och som bjuder på starka känslor och tankar både under och efter filmen. Filmen utspelar sig i Stockholm på 70-talet men framhäver även att samhället än idag är på detta sätt, inte bara i Sverige, utan i hela världen. Se den, du kommer inte ångra dig!
Puss.

20121210

Kategori: Allmänt

Det är en sjukling som rapporterar igen. Jag har fått en enorm förkylning men värst är definitivt den ruggiga hostan och halssmärtan. Det känns som att jag har hela halsen full med rakblad och inatt har dem lyckats skära bort halva min röst. Det blev på med fleecestället och ner under täcket. Tycksyndommig.se! Oj oj helgen har sprungit iväg och vi närmar oss julen med stormsteg. Två veckor kvar. Endast TVÅ veckor kvar (!!). Igår när jag kom hem från jobbet hade min underbara och fantastiska sambo lyckats få upp julstjärnorna i fönstrena, det var ett stort projekt tro mig, julmusiken var på och lägenheten var städad. Maten var på gång, så det var bara att luta sig tillbaka och invänta svärföräldrarna och Jacob och Mia. Det blev en supermysig söndagsmiddag med fantastisk god mat och underbart sällskap. Under veckan som gått har jag haft två små älsklingar här. Storebror och hans fru åkte till Hawaii-New York på deras bröllopsresa och barnen fick vara hos oss. Hur underbart som helst. Izabella och Colin tillbringade tisdagsnatten hos oss och jag älskade det. Underbart härliga barn som finner sig i de flesta situationer och är oerhört lätta att ta hand om. Det blev filmmys, lite bus i snön och målarboken kom fram. Som vi alla vet har ju snön fallit i vårt avlånga land och inte minst här nere hos oss i söder. Jag säger bara, jädrar vad mycket snö det är. Det pratades om en vargavinter och vargavinter blir det. Det är helt underbart att titta på, jag älskar det stora tjocka flingorna som sakta faller ner mot marken och jag älskar det knapriga ljudet av fotsteg i snön men stormen som kom igår kunde vi varit utan. Undra om det någon gång kommer sluta snöa.
Puss.