emmajosefined.blogg.se

20130523

Kategori: Allmänt

Så var det ju det här med Siesta. Helt ärligt, är det någon som är förvånad?
 
Siesta har aldrig riktigt varit min grej. Jag är ingen festival människa precis. Dock så tyckte jag det var kul att det hände något i stan och det satte Hässleholm lite på kartan. Förra året var första gången jag var där och helt ärligt så hade det inte hänt om det inte varit så att jag fick min biljett gratis.
På facebook finns idag en grupp som heter något i stil med "rädda siesta 2013". Gruppen har strax över 4000 medlemmar, vilket jag kan tycka är ganska märkligt då Siesta i år sålde endast runt 2500 biljetter. Man säger att man hade de bästa banden och artisterna i år men med facit i hand så kan vi konstatera att så verkligen inte var fallet. Håkan Hellström skulle framstå som största dragningskraft för festivalen men hans publik är idag fjortonåriga tjejer som befinner sig i sin stora identitetskris och vet inte om de ska vara punkare, hårdrockare, "vanliga" fjortisar eller allmänt deprimerade och hatiska mot världen. Lite som KENTs fans. Man har gått från att ta in bra, spännande artister som är kända och på väg framåt i karriären till att rikta in sig mot någon konstig form av house musik som lockar ungdomar som inte har en enda musikalisk ådra eller åsikt i sig och som endast ser festivalen som ännu en möjlighet att supa sig full, skita i att duscha och bete sig allmänt äckligt under några dagar. De flesta av dem stannar på campingen under nästan hela festivalen och det säger väl det mesta, Vad hände med att det skulle vara en musikfestival och inte något supartillhänge för ungdomar? Nej, ibland var det faktiskt bättre förr.
 
Så nej, jag är inte ett dugg förvånad över att det blev som det blev i år med Siesta, men jag hoppas verkligen att dem repar sig och återkommer med något riktigt stort och stjärnliknande nästa år!
På återseende.
 
 

20130519

Kategori:

idag fyller underbara Theo år! Grattis Grattis Grattis!!!! så vi har varit på kalas och ätit massor med gott.

vaknade upp imorse, efter extremt lite sömn då någon snarkar kraftigt, i en 90 säng i vittsjö. vad hände där egentligen? vi hade en Super trevlig kväll med världens bästa vän och hennes fina familj. Celine var bedårande som alltid och bjöd på många härliga skratt.

somnade om hemma i sängen och låg utslagen till det var dags för ett löppass med Sara. En mil blev det idag, duktigt!

Ikväll hejjar vi fram sverige i hockeyfinalen.

puss

20130511

Kategori:

Idag fyller finaste viki år! GRATTIS VÄNNEN!! Älskar dig !

har tillbringat en lugn men trevlig dag på jobbet och har kommit hem till två öldrickande och gitarrspelande killar. Men det har faktiskt blivit grillning också. Härliga killar har förgyllt min kväll men nu är jag trött och ska snart krypa till sängs med Mr Grey.
puss

20130508

Kategori:

aja, vi fick ju lite sol, iallafall de dagarna jag jobbat men nu när man ska ha en ledig dag så ska det självklart regna! kul!
så det lär väl bli film i sängen med hjärtat hela morgondagen. Jag klagar iofs inte på det heller. Nu sitter jag och väntar på tåget i Älmhult som så många gånger förr, men det är lite roligare nu när jag har fått min nya telefon. Adjö iphone och goddag samsung galaxy s4. nöjd tjej!
puss.

20130503

Kategori: Allmänt

Än en gång är det längesen vi sågs bloggen och än en gång kommer det ett bildinlägg. Denna gången på min underbara systerdotter Leah <3
Puss.