emmajosefined.blogg.se

20130924

Kategori: Allmänt

efter jobbet idag var jag riktigt sugen på att krypa ner under täcket och slumra till lite med några avsnitt av Grey's. Men (!!) med lite pepptalk och efter en titt i spegeln kom jag iväg till gymmet och genomförde mitt planerade pass. Idag var det mage och rygg med intervaller på löpbandet som avslutning.
Väldigt nöjd med mitt beslut nu efteråt.

Helgen var fullspäckad och efter att ha legat hemma i sjuksängen nästan hela veckan var jag ordentligt utvilad och hade massor av energi.

Fredagmorgon och klockan ringer 07.30 (en dag när man är ledig). Jag hämtade Theo och Leah och efter att ha tittat på Eric Saade konsert på film så gick vi till biblioteket och sen hann vi med en snabbfika också innan vi hämtade Lowa vid bussen.
På kvällen var det överraskningsfest för Linda som fyllt 40. Riktigt roligt och en lyckad överraskning.

I lördags var det en heldag med älskling och Greys efter att jag och mamma hade varit i kristianstad och shoppat skor. Två par var blev det. Nu är hösten välkommen.

puss
20130918

Kategori: Allmänt

Man måste ta vara på livet. Göra det bästa av var dag och lägga sin energi på det som är viktigt, som verkligen betyder något. Allt annat har ingen roll i slutändan ändå. Meningslösa bråk och oenigheter. Skratt kärlek och lycka är vad man borde eftersöka var dag och ta till vara på. Man vet aldrig om det plötsligt tar slut eller försvinner bortom räckhåll. Livet går fort. Alltför fort och jag vill inte kasta bort det på stunder jag om fem år inte kommer minnas. Jag vill heller inte kasta bort det på stunder utan glädje. Utan lycka och kärlek. Jag vill inte kasta bort det på stunder utan dig. Jag ska förevigt älska dig och ge dig den enorma kärlek jag känner. Du ska skratta var dag för ditt skratt är vad som lugnar min själ. Jag ska göra var dag minnesfull, med dig.

20130917

Kategori: Allmänt

livethemma.se

Inspiration, läckra recept och härliga diy-tips !

20130917

Kategori: Allmänt

Det ända som muntrar upp när man är sjuk: Greys Anatomy !
Jag kör ett maraton en grå och trist dag som denna. Mitt hjärta, mannen i mitt liv, har åkt för ännu ett besök i huvudstaden, japp jag börjar bli lite svartsjuk, och denna gången håller han sig borta tills torsdagkväll. Själv ska jag tillbaka till jobbet imorgon, klippa av håret hos min privata frisör och köra igenom ett rejält träningspass så man kommer igång igen. Ser just nu fram emot morgondagen väldigt mycket.

Dagens tips: www.livethemma.se
Kika in på bloggen och få många härliga tips på vad du kan göra med IKEAs sortiment.

puss.20130909

Kategori: Allmänt

Johan har lämnat mig för huvudstaden, än en gång. Men hur kan jag klandra honom. Hon är ju så oerhört fin och lockande och har enormt mycket att erbjuda. Så han njuter (?) och äter hotellfrukost medans jag jobbar, sliter och tränar här hemma i regniga hässleholm. (jag är inte alls missnöjd med dagens situation)
Men imorgon kommer han hem och mellanlandar innan han på onsdag beger sig mot utländsk mark.

Dagens pass blev triceps, mage med avslut på löpbandet. Imorgon väntas en ny utmaning då jag ska försöka ha tålamod till att springa längre sträcka i lugnare tempo. Förbereder mig mentalt redan nu och längtar väldigt mycket till morgondagen.

puss.20130908

Kategori: Allmänt

Helgen har snart gått och efter gårdagens bravader känns det underbart att sitta nersjunken i en mjuk härlig fåtölj på föräldrarnas solvärmda altan och bara finnas till.

Jag tog mig ner till Lowas match på extremt blåstfyllda österås och fick se dem besegra hästveda i dagens match med 4-0. Stjärnan själv sköt in ett av målen.Nästa generations fotbollsproffs i hårdträningGårdagens bravader blev ett rejält fylleslag för vissa av oss. Tanken om en eventuell utgång till någon av stans krogar försvann när vi alla hade blivit fullständigt klara. Men en fantastiskt rolig kväll blev det fylld av skratt, gitarrspel, skönsång, 52 % whisky, kareoke och "jag har aldrig repat en bil i hela mitt liv".Tidigare under dagen och kvällen hade familjen samlats för en riktigt mysig grillkväll vid lursjön.

20130905

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet, chillaxar och funderar över vad som ska göras i helgen. Sara och barnen kommer upp (!!) kanske andreas också, vem vet.
Jag ska iallafall jobba kväll imorgon så behöver ju inte fundera mycket över fredagen. skönt...

puss.

20130904

Kategori: Allmänt

Igår på gymmet valde jag för en gångs skull att träna rygg. Detta sker väldigt väldigt sällan och detta resulterade självklart i enorm träningsvärk.
Så kom jag ner till Hässleholmsgården idag för att delta i ett av korpens träningspass och det visar sig att den "vanliga" tränaren för detta passet inte är där idag utan vi har fått en ersättare som håller i ett helt annat sorts pass och inleder med: "Hej, jag heter Camilla och i mitt pass är det mycket fokus på rygg..."