emmajosefined.blogg.se

20130731

Kategori: Allmänt

det ska stå "på instagram" i inlägget under :)

20130731

Kategori: Allmänt

Jag måste få ur mig en sak.
SLUTA (!!!) tagga era foton på facebook med. #inget smink #no makeup #no filter osv.

Vem fan bryr sig om ni har smink på er på en bild eller inte? Är ni ute efter att någon ska tänka " Åh va fin hon är utan smink" ? Det är DU !! Men ni tappar hela charmen med det genom att tagga på det sättet.
Ni behöver ingen bekräftelse från andra.

puss.20130730

Kategori: Allmänt

Helgen som gick var helt underbar!
Jag var långledig (3 dagar i rad) och njöt av varje sekund.

Fredagen tillbringade jag på den efterlängtade stranden tillsammans med johan, mormor och morfar.
Detta efter att jag (självklart) vaknat kl 06.30, pigg som en lärka. Jag tog min nyfunna tid till fånga och begav mig till gymmet.

Fredagkväll var full av goda drinkar och politik. En och annan visa hördes från ett hörn då och då.

På lördagen åkte vi till älskade Göteborg för ett besök på Liseberg. Storebror med fru och barn hängde på och det är vi väldigt glada för. Pizzabuffe, sockervadd, karuseller, skratt, skrik, sol och fantastiska människor gjorde denna dag magisk!

I söndags var det stranden igen. Denna gång med föräldrarna. När vädret svek oss för en liten stund spelade vi minigolf. Vinnaren nämns ej.

Två dagar har sprungit iväg av denna veckan. Nedräkning till helg kan snart börja. Hoppas den bjuder på lika mycket härligheter.
puss.


20130724

Kategori: Allmänt

Tackar svärföräldrarna för en supermysig kväll med underbart sällskap, många skratt, god mat & dryck.


20130720

Kategori: Allmänt

27 grader varmt och jag har suttit inomhus och jobbat hela dagen. Riktigt härligt och underbart har det varit. Kunde inte haft det bättre idag, speciellt inte på stranden med sand mellan tårna.

Även fast jag jobbar och njuter har jag haft någon enstaka sådan där jobbig och tung dag med blå himmel, sol, bad och nära och kära.

20130712

Kategori: Allmänt

Hot Hot Hot!!!
Det är alldeles för varmt för att sitta och vänta på tåget i jeans! Men man får inte klaga, trots att man snart kan tro att jag redan har genomfört mitt kommande gympass.
Nu tar jag helg och den ska spenderas med älskling och massor av sol!

puss.

20130707

Kategori: Allmänt

vet ni vad! Min älskling har kommit hem!!!20130706

Kategori: Allmänt

Glömde notera att det är syster som har bakat ALLT själv. Duktig som få är hon!
 
 

20130706

Kategori: Allmänt

Fler bilder från dopet.
 
 
Jag vet att det är många bilder men på detta sättet kan mamma, jonna,mormor,sara och alla andra som vill, se dem när dem vill.
 
Puss,

20130704

Kategori: Allmänt

Idag hade jag min efterlängtade ledig dag och den sprang iväg ungefär lika fort som en helg brukar göra.
Jag började dagen med finbesök från min älskade vän viki och hennes gudomligt söta dotter Celine. Det blev mys i parken med sol,skvaller och frukt.
Sen bar det av mot Kristianstad med mamma för ett besök hos tandläkaren, lite shopping i regn och en snabbvisit hos ligan i Åhus.
Nu sitter jag i soffan i lägenheten som luktar nybakat (jag har fredagsfikan på jobbet imorgon) och tittar gamla sex & the city avsnitt. Samtidigt som jag drömmar om att hjärtat kommer innanför dörren. Jag saknar honom jättemycket!

puss.
20130701

Kategori: Allmänt

Yes! Vi slänger in ett inlägg till. Jag får ju passa på nu när jag har tid. Det blir ett litet bildinlägg med bilder från Leahs fina dop.
 
 
Det blev visst en del bilder och jag har många kvar. Får återkomma med dem .
Puss.
 

20130701

Kategori: Allmänt

Det var längesedan jag svettats så mycket som jag gjorde idag på gymmet. Passet var väldigt intensivt och kändes riktigt bra. Nu har jag varit duktig och lagat mat och fixat med matlåda till imorgon. Är imponerad över mig själv hur bra jag hanterat maten nu när johan är borta. Vid tidigare tillfällen har jag i stort slutat äta men denna gången går det riktigt bra och jag tycker nästan det är lite kul.
puss.20130701

Kategori: Allmänt

Hur sjukt är det inte att det redan är juli !!!! Och här sitter jag och tillbringar ännu en stund på Älmhults station, men (!!) jag slutade redan kl.16 idag vilket innebär att jag är hemma 1 1/2 timme tidigare än i vanlig fall. Perfekt nu när jag ska till gymmet och köra igång med mitt schema!
7 minuter tills tåget ska rulla in.
puss.