emmajosefined.blogg.se

20130630

Kategori: Allmänt

Idag har mitt hjärta, kärleken i mitt liv, lämnat mig.
För en veckas fiskesemester med sina två kompanjoner och jag saknar honom redan. Han lyser upp min vardag och ger mig trygghet om natten. Jag behöver honom, jag är hel med honom.
 
Jag ska jobba 6 dagar denna veckan så förhoppningsvis kommer tiden att gå fort så jag snart får ha honom här hos mig igen. På torsdag, som är min lediga dag har jag en inplanerad dejt med vännen i mitt liv och hennes lilla docka. Ser fram emot en härlig stund med dem.
 
Från och med imorgon börjar med mitt nya kost- och träningsschema. Jag är riktigt sugen på att komma igång och det passar utmärkta denna veckan nu när jag slutar lite tidigare från jobbet och jobbar lite kväll. Jag har lagt upp ett träningschema med tips och råd från Mårten (Biggest looser coachen) och sedan har jag lagt upp ett kostschema utifrån LCHF-kost. Period 1 varar i 6 veckor och efter det läggs upp ett nytt schema för ytterligare 6 veckor. Jag kommer att försöka uppdatera om det här på bloggen så ofta jag kan och hinner.
 
Senaste inköpet från Iris o Pelle
 

Nu är det natti natt dags. 
Puss.
 

20130629

Kategori: Allmänt

Jag har ju en del att uppdatera eftersom jag inte har varit här på länge. Jag har helt enkelt inte tid. Jag hade velat utöka dygnets timmar med en sisådär fem stycken eller bara helt enkelt haft kraften att kunna stanna tiden.
 
Den stora händelsen under veckan är ju definitivt Thailandsresan som nu äntligen är bokad. Två veckor i December i egen villa 1500m från stranden med älskling och hela min familj. Ska bli så underbart.

 
Som sagt så är tiden knapp och jag hinner inte skriva så mycket mer för tillfället. Men återkommer med blandannat ett inlägg om Leahs dop och senaste shoppingen!! Love it!
 
Puss.